Discount slider
image

Een culinaire, gezellige en warme kerst viert u op de Veluwe! De open haard brandt en het hotel restaurant Engelanderhof  is prachtig versierd! Vraag meer informatie over onze Kerst arrangementen en Kerst Diner aan de receptie.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
    Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen

Op slechts 15 minuten van Apeldoorn, in de rustige omgeving van Hoge Veluwe National Park hebt u bij ons hotel informele vergaderlocatie . Ons vergaderzaal is geschikt voor ± 35 personen. Zaal is uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zaal is flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte.  Voor een frisse pauze, of een vergadering in subgroepen, kunt u de terrasdeuren openslaan en gebruik maken van ons terras.

Onze comfortabele hotelkamers staan  u volledig ter beschikking  voor overnachtingen bij meerdaagse bijeenkomsten.

De prachtige  ligging en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Engelanderhof tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons  horecateam kan u van een hapje en een drankje, een  lunch of het diner voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd. Wij verzorgen voor u diverse vergaderarrangementen.

VERGADERRUIMTE

huur per uur  € 16,50 ( minimaal 2 uur)

Huur is inclusief flipover,  beamer en projectiescherm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 055 5063318 voor meer informatie.

Wij denken graag met u mee.