Discount slider
Hotel Engelanderhof
image

Discount slider

De Veluwe heeft zijn eigen bierbrouwerij! En het team Hotel-Restaurant Engelanderhof is trots dat wij sinds kort de speciaal bieren van de Veluwse schavuit mogen schenken! WIJ NODIGEN U UIT OM DEZE EERLIJKE BIEREN BIJ ONS TE PROEVEN!

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
    Beste Prijs Garantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen

Op slechts 15 minuten van Apeldoorn, in de rustige omgeving van Hoge Veluwe National Park hebt u bij ons hotel informele vergaderlocatie . Ons vergaderzaal is geschikt voor ± 35 personen. Zaal is uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zaal is flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte.  Voor een frisse pauze, of een vergadering in subgroepen, kunt u de terrasdeuren openslaan en gebruik maken van ons terras.

Onze comfortabele hotelkamers staan  u volledig ter beschikking  voor overnachtingen bij meerdaagse bijeenkomsten.

De prachtige  ligging en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Engelanderhof tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons  horecateam kan u van een hapje en een drankje, een  lunch of het diner voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd. Wij verzorgen voor u diverse vergaderarrangementen.

VERGADERRUIMTE

huur per uur  € 16,50 ( minimaal 2 uur)

Huur is inclusief flipover,  beamer en projectiescherm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 055 5063318 voor meer informatie.

Wij denken graag met u mee.